Ik wil erover praten

Waar kan ik terecht?
Ik ben
en heb hulp nodig om
Hoe contacteren:
Hoe contacteren:
15 resultaten
Bel of chat anoniem met onze vrijwilligers over wat jou bezighoudt. Dag en nacht. 24/24, 7/7. 100% vertrouwelijk.
CLBch@t is een initiatief van de CLB-sector. Zowel leerlingen als ouders zijn welkom met alle vragen over studeren, studiekeuze, goed voelen of gezondheid..
Van verliefdheid tot angst, praten met je ouders en je goed voelen op school
Lumi is een opvang- en infolijn voor alle vragen van jongeren over gender en seksuele voorkeur. Je kan er informatie vragen of je verhaal doen. Lumi heeft ook een pagina voor begeleiders en ouders die graag een veilige omgeving willen creëren voor mensen die LGBT+ zijn.
Professionele hulplijn voor vragen over geweld, misbruik en kindermishandeling. 1712 luistert, geeft advies en verwijst door.
Lijkt zelfmoord soms nog de enige oplossing? Je wil niet meer denken of voelen? Je staat op een keerpunt, er moet iets veranderen. Bij de Zelfmoordlijn1813 staat er iemand voor je klaar. Elk gesprek is anoniem en gratis.
Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar gratis met al hun vragen en problemen. Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? Vragen over seks?
Bij de Opvoedingslijn kan je gratis terecht met al je vragen over opvoeding, groot en klein. Je blijft steeds anoniem en krijgt een persoonlijk antwoord van een deskundige. Ook als opvoeder, groot- of stiefouder, kan je bij ons terecht.
TEJO biedt op locatie, gratis en anoniem, therapeutische gesprekken voor jongeren tussen 10 en 20 jaar die het even niet meer zien zitten. Met of zonder afspraak.
Een OverKop-huis is een veilige plek waar je als jongere (tot 25 jaar) kan binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen, waar je een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen.
Info en tools om je goed in je vel te voelen
In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien.
Jongeren experimenteren ook online met relaties en seksualiteit. Veilig Online geeft tips en online informatie.
Conflicthelden.be helpt jongeren (13-18 jaar) om op een goede manier om te gaan met conflictsituaties. Begeleiders kunnen er terecht om hen hierbij te ondersteunen. Jongeren leren hoe ze conflicten voorkomen en er gepast op reageren. Ze leren hoe ze kunnen opkomen voor zichzelf, hoe ze best omgaan met hun emoties en frustraties en waar ze steun vinden.
Wie jong is zit met 1001 vragen. Hier vind je je antwoorden. Voor WAT WAT is geen topic te gek of taboe te groot. No-nonsense info. Voor jongeren. Vind hulp.